fbpx
Elimäenkatu 20 A (katutaso), 00510 Helsinki ma-pe 9-16

Sinun yrityksesi näköinen ja kokoinen kassajärjestelmä

Ahola Oy on  -kassajärjestelmien virallinen maahantuoja.

Tarvitsetko apua kassajärjestelmän valinnassa? Jätä puhelinnumerosi niin soitamme sinulle:

Kokemuksia

 

Yhteneväinen ja sujuva työskentely antaa hyvän vaikutelman

Hyötynä työntekijöille on Casion isot ja visuaaliset näytöt.  Personoitavat näyttötilat tai tuotekategoriat tuovat varmuutta ja mukavuutta työskentelyyn.

Hyötynä omistajille ja esimiehille uudet Ahola-Cloudin ominaisuudet tekevät raporttien ja myyntien seurannasta helppoa ja paikasta riippumatonta. Tuotteiden ja hintojen hallinta onnistuu pilven kautta keskitetysti.  Myynnit saa lähetettyä suoraan pilvestä vaikka kirjanpitoon ja niitä voi analysoida eri näkökulmista.

Baarit

Nopea ja tehokas palvelu baarissa voi vaikuttaa merkittävästi asiakaskokemukseen. Miellyttävä kokemus saa asiakkaat palaamaan uudestaan. Casio kassajärjestelmän helppokäyttöinen käyttöliittymä tarkoittaa, että henkilöstösi voi nopeasti etsiä ja myydä tuotteita kassaan. Erikoistuotteet kuten pullo-oluet ja harvemmin myydyt viinit löytyvät nopeasti kassan tietokannasta hakutoiminnolla tai viivakoodeilla. Asiakkaat kokevat nopeuden ja tuotetietoisuuden sekä virheettömyyden parempana asiakaspalveluna. Se antaa vaikutelman hiotusta kokonaisuudesta, jossa jokainen osa on tarkkaan mietitty.

Toinen hieno ominaisuus on ruokatilausten automaattinen pöytätunniste toiminto. Tämä auttaa varmistamaan sen, että ruoka saapuu samaan aikaan ja oikeaan pöytään – yksinkertainen, mutta tehokas tapa parantaa asiakaskokemusta.

Ruokaravintolat

Casion kassajärjestelmässä on automaattinen ja graafinen pöytäkartta, jonka voi avata automaattisesti, kun tarjoilija kirjautuu kassaan sisään. Tämä näyttää heti ravintolan tilanteen, vapaat ja varatut pöydät sekä missä vaiheessa eri pöytäseurueet ovat.

Laskun tekeminen on välitöntä ja tarkkaa, jolloin vältetään pitkä odotusaika, kun asiakkaat ovat valmiita lähtemään. Tämä auttaa henkilökuntaa ja parantaa asiakkaiden kokemusta.

Saumaton keittiö/sali kommunikointi helpottuu ja tehostuu kun kassa-järjestelmästä saa siirrettyä tarkkaa tietoa annoksista ja toivomuksista tilausten oheen keittiölle. Helppoa ja nopeaa.

 

Kahvilat ja takeaway paikat

Nopeus ja tarkkuus ovat elintärkeitä hallita, sekä henkilökunnan kannalta, että asiakkaiden kokemuksen takia. Casion lisämyyntisovellus osaa ehdottaa automaattisesti sopivat lisätuotteet suoraan kassapäätteelle.

Casion avulla varmistat, että asiakkaat saavat juuri sen, mitä ovat tilanneet. Tilauksen päivittäminen lennosta ja tarkastaminen on tehty helpoksi.

Syödäänkö täällä vai otatteko mukaan? Helppo valinta kassapäätteeltä varmistaa oikean verokannan ja oikean laskun, jolloin korjausten tekeminen poistuu ja koko palvelutilanne nopeutuu.