fbpx
Elimäenkatu 22-24 , 00510 Helsinki ma-pe 9-16
Myynti: 020 789 0750 / myynti@mando.fi Asiakastuki: 0600 123 56

Asiakkaamme kertovat: Leipomo Konditoria Ayda

Leipomotyön vetovoima toi yrittäjät Mäntsälään

Leipomo-Konditoria Ayda on alunperin turkulainen vuonna -98 perustettu yritys. Turussa yritys toimi melkein kaksikymmentä vuotta, jonka jälkeen yrittäjät päättivät myydä liiketoimintansa.
Parin vuoden ihanan loman jälkeen leipomotyön kuume alkoi vetää yrittäjiä jälleen puoleensa ja uuden työpaikan haku alkoi.

Mäntsälän Leipomo Lähimmäinen valikoitui monista vaihtoehdoista. Tässä paikassa oli jo hyvät tuotteet ja mukava, lämminhenkinen henkilökunta. Yrittäjäpariskunta onkin viihtynyt Mänstälässä hyvin ja kehittää nyt leipomo-konditoriaa eteenpäin. Tämä leipomo-konditoria on erikoistunut mm. kakkuihin.

Viihtyisä ja lämminhenkinen kahvila, on käymisen arvoinen paikka sillä hyllyt notkuvat herkuista.

Kassan valinnassa tärkeintä oli nopeus ja luotettavuus

Vanhat kassat haluttiin vaihtaa ja kun vaihtoehtoja kartoitettiin, oli tärkeinä ohjenuorina valinnalle se, että kassa on nopea ja luotettava ja että asiakas saa aina oikean kuitin ostoksestaan, myös tarvittaessa jälkikäteen.

Yrittäjät ottivat ystävän suosituksesta yhteyttä Ahola Oy:n myyntiin ja pyysivät tarjouksen Casio – kassajärjestelmästä. Tämän perusteella yrittäjäpariskunta kävi myös tutustumassa laitteistoihin Aholan demotilassa Helsingissä. Esittely oli niin ihana, että pariskunta päätti saman tien tehdä hankinnat Aholan kautta.

Palvelu pelaa

Vaikka välimatka leipomo-konditorian ja Aholan konttorin välillä on 50 kilometriä, on yrittäjäpariskunta saanut hyvin tukea tarvittaessa. Tukea on pystytty tarjoamaan puhelimitse tai etäyhteydellä, mutta aina tarvittaessa apu saapuu paikan päälle.

Turkulaislähtöinen yrittäjäpariskunta onkin tyytyväinen Aholan asiakas ja suosittelee palveluita myös muille yrittäjille.