fbpx
Elimäenkatu 22-24 , 00510 Helsinki ma-pe 9-16
Myynti: 020 789 0750 / myynti@mando.fi Asiakastuki: 0600 123 56

Asiakkaamme kertovat: R & S Tiimi

Ahola Oy:lta löytyy apu kellon ympäri

Sesonkiluonteisessa jäätelökioskiyrittämisessä ehdottoman tärkeää on kassakoneiden toimivuus ja helppokäyttöisyys. Ahola Oy:n toimittamat Casio-kassajärjestelmät ovat luotettavia ja palvelun kruunaa osaava asiakaspalvelu, joka ei katso kelloa.

 

R&S TiimiRea Rahola-Liukkonen on nykyään yrittäjänä R&S Tiimi Oy:ssa, mutta on työskennellyt Pingviini-jäätelön parissa monissa eri tehtävissä jo 17 vuotta. Rahola-Liukkonen naurahtaa, ettei varmaan osaa maailmassa muuta, kuin jäätelöä.


– Tulin yllättäen Pingviini-hommiin mukaan. Sain ystävältäni soiton, että nyt on hyvä paikka auki. Minun piti tulla vuodeksi tuuraamaan, mutta tässä onkin nyt mennyt 17 vuotta, Rahola-Liukkonen hymyilee.

Aloittaessaan vuonna 2001 Rahola-Liukkonen oli vastuussa kahdestatoista jäätelökioskista. Silloin osassa kioskeista oli Aholan toimittamat Casio-kassajärjestelmät.
– Silloin jo havaitsin, että palvelu, ammattitaito ja tuki, jotka Aholasta löytyivät, oli se tärkeä pointti, Rahola-Liukkonen kertoo.

Neuvoja myös nuorten kielellä

Sesonkiluonteisessa työssä on tärkeää, että apua on saatavilla kellon ympäri. Viikonloppunakaan apua ei voi odottaa seuraavaan arkipäivään.
– Soittamalla Aholaan löytyy aina apu. He osaavat myös neuvoa nuorta työntekijää niin helpolla tavalla, että se on ymmärrettävissä. He puhuvat samaa kieltä, Rahola-Liukkonen kehuu.

Kesällä Rahola-Liukkonen osallistui suureen tapahtumaan ja oli unohtanut ostaa maksupäätteeseen kuittirullia. Vaikka oli jo ilta, Aholan apu oli puhelinsoiton päässä.
– Paikallinen Casion myymälä toi minulle kuittirullia paikan päälle. Palvelu on loistavaa, Rahola-Liukkonen kertoo.

”Yhteistyömme on täydellistä”

Yhteistyön myötä Ahola on oppinut tuntemaan jäätelökioskin arjen, joka nopeuttaa ja helpottaa yhteistyötä.
– Kentältä muilta kioskiyrittäjiltä kuultu kiitos tuo itselle hyvän mielen ja innon jatkaa yhteistyötä edelleen, Rahola-Liukkonen pohtii.

– Tärkeintä on luottamus puolin ja toisin, vilpittömyys ja aikatauluissa pysyminen. Minulla on monta hyvää syytä siihen, miksi yhteistyömme on täydellistä, Rahola-Liukkonen summaa tyytyväisenä.