fbpx
Elimäenkatu 20 A (katutaso), 00510 Helsinki ma-pe 9-16

Oletko koskaan tuskaillut ruuhka-aikana tehottomia laitteitasi? Ovatko laitteet joskus olleet syynä hitaaseen asiakaspalveluun?

 

Jos vastasit kyllä. Jatka lukemista.

 

Itse ravintolayrittäjien lapsena kasvoin peruskassojen koodiviidakossa. Ne täytyi muistaa ulkoa jos meinasi olla tehokas. Nyt on aika toinen ja koodeja käytetään enää harvoin.

 

Ravintolakulttuuri on myös toinen.

 

Ilta- ja lounasravintoloissa raha täytyy saada ulos muutamassa, joskus jopa parissa tunnissa. Tällöin kassajärjestelmien ja maksupäätteiden täytyy olla tähän tarpeeseen sopivia.

Casio V-R 7100

Oikeilla laitteilla kasvatat liikevaihtoa

Casio VR-kassajärjestelmä on suunniteltu kovaan käyttöön. Oli tarpeesi sitten tasaisesti tapahtuva tai sesonkiluontoinen myynti, on tämä järjestelmä takuuvarma ja tehokas. Tähän integroitu maksupääte sekä pilvipalvelu, niin johan alkaa olla tehot tapissaan. Samoin seuranta.

 

Virheet vähenevät ja jos et ole fyysisesti itse kauppapaikalla, pystyt reaaliajassa pilvipalvelun avulla seuraamaan eri tapahtumia ravintolassasi. Pystyt lennosta vaihtamaan vaikka tuotteiden hintaa tai luomaan uuden tuotteen.

 

Tämä paketti on myös hinnaltaan kilpailukykyinen, haluat sitten pienemmän, kompaktin tai suuremman ratkaisun.

 

Ei enää turhia virheitä. Saat vaikka tuotekuvat kassaan, jolloin uusikin työntekijä löytää nopeasti oikeat näppäimet.

Casio V-R 200

Halutessasi, voit pyytää kirjanpitäjääsi hakemaan raportit pilvipalvelusta. Mitä toimintoja haluat? You name it ja me teemme kaikkemme, jotta saamme oikean ratkaisun räätälöityä juuri ravintolaasi.

Tehokasta alkavaa syksyä toivotellen,

Jaana