fbpx
Elimäenkatu 22-24 , 00510 Helsinki ma-pe 9-16
Myynti: 020 789 0750 / myynti@mando.fi Asiakastuki: 0600 123 56

Messuillaan!

Some, videopalvelut, verkkosivustot, verkkotapaamiset, etätyö ja virtuaalitodellisuus. Kaikki trendikkäitä tapoja tiedonhankintaan, verkostoitumiseen ja kanssakäymiseen. Silti mikään ei edelleenkään korvaa aitoa ihmisten välistä kohtaamista. Ideoita ja ajatuksia voi myös toki kerätä verkosta, mutta keskustelemalla ja kokemalla jotakin henkilökohtaisesti, saavutetaan aina enemmän kuin yksipuolisesti tekstiä tai videoita ruudulta katsomalla. Kokemus on kokonaisvaltaisempi, kun kaikki aistit ovat samanaikaisesti käytössä.

Ammattimessut ovat juuri näitä tapahtumia, joissa ihmiset kokoontuvat tapaamaan toisiaan, keskustelemaan omasta alastaan, hakemaan uusia ideoita ja verkostoitumaan.

Mekin haluamme tavata asiakkaitamme, niin uusia kuin jo olemassaolevia ja samalla tarjota mahdollisuuden tutustua kaikkeen muuhun alalla ajankohtaiseen, jota messutapahtuma vain voi tarjota. Maaliskuussa 6-7.3.2019 olemme mukana Fastfood & Café & Restaurant 2019-messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Kutsumme kaikki ravintola-alan ammattilaiset mukaan ja tervetulleeksi meitä tapaamaan osastollemme! Ota myyntiimme yhteyttä, niin lähetämme sinulle henkilökohtaisen kutsusi!

Messuillaan!