fbpx
Elimäenkatu 22-24 , 00510 Helsinki ma-pe 9-16
Myynti: 020 789 0750 / myynti@mando.fi Asiakastuki: 0600 123 56

Hyvät asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja ystävämme.

Vaikka pidämmekin tällä hetkellä huolta toisistamme ja vältämme turhaa kontaktia kanssaihmisiin, on yritysmaailmassa rattaita pidettävä liikkeellä niin kauan, kuin se vain on mahdollista.

Myös me Ahola Oy:ssä pyrimme välttämään kaikkea turhaa kontaktia ja näin osaltamme estää Koronan etenemistä. Olemme silti kumppaniemme ja asiakkaittemme tukena kaikin käytettävissä olevin tavoin. Puhelintukemme palvelee edelleen normaalisti ja etätuen avulla voimme myös auttaa suurta osaa asiakkaistamme. Tulemme myös edelleen paikan päälle huoltamaan laitteita, ellei se muuten ole mahdollista.

Myös myyntimme on täysillä töissä ja tukenanne. Tilanne helpottuu jossakin vaiheessa, jolloin kannattaa olla laitteistojen osalta valmiina, jotta kaupankäynnin voi heti polkaista käyntiin.

Voit pyytää meiltä tarjouksia mm. kotisivujemme kautta. Kun lähetät nyt sivujemme kautta tarjouspyynnön, annamme sinulle huipputarjouksen. Ehkäpä näin voimme osaltamme tukea asiakkaitamme hankalassa paikassa.

Mikäli tunnet, että haluaisit neuvotella kanssamme kasvotusten, voimme myös palaveerata esimerkiksi videoneuvottelun kautta. Hätä keinot keksii!

Pysykää terveenä!